We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

2005 NEWTOPIA

by TARAS BULLBA

/
  • Streaming + Download

     

1.
Newtopia 03:33
TÁHNEM VRAK ZTRACENEJCH ILUZÍ A NADĚJÍ. ČIM VÍC VÍME, TÍM VÍC NECHÁPEM. ZAPRODAT SE, UVĚŘIT, NEŘEŠIT A NECHAT BEJT. TOHLE NIKDY NEZVLÁDNEM. PODLE NORMY DOSPĚLÍ. ČÍM DÁL VÍCE ZTRACENÍ. VE VŠEM SMYSL HLEDÁME. TĚŽKO SPATŘIT DŮVODY. TĚŽKO IGNOROVAT SNY. KDYŽ ZDÁNÍ, KDO JSME, NEMÁME. LEPŠÍ NA TO NEMYSLET. LEPŠÍ NEPTAT SE PROČ, KDY, CO A JAK. PROSÍM VÁS, STRAŠNĚ MOC. TAK MI TO TAM NĚKDO NATLUČTE. TAKY SI TAK NĚKDY PŘIPADÁTE JAKO BYSTE VYFASOVALI TREST ŽIVOTA. TAK. ABY BYLO JASNO, NEJSEM TEN, KDO BUDE BREČET. CO JE TO ŽIVOT??? CHCI ZNÁT VLASTNÍ ODPOVĚĎ. SVÝ MEZE MYŠLENÍ. STRČTE SI DO PRDELE. CHCÍPNETE V DEZILUZÍCH MATERIÁLU. PŘELAĎTE MOZKY NA ÚSPORNEJ REŽIM: NEMYSLÍME, NEVNÍMÁME. PRO LEPŠÍ CHOD SPOLEČNOSTI VŠICHNI NOŽE NA KRK. ZALEZTE SI DO SVEJCH ULIT, KDE SVĚDOMÍ VÁS NENAJDE. ONO JE TO POHODLNÝ.
2.
Poslední 02:48
Řekla ti máma kdo vlastně jseš? Co je tvá cesta, tvůj životní cíl? V prdeli nazvaný současnej svět. Hledáš svý zbytečný postavení. Přebíráš hodnotíš a občas to nevydržíš, na kolenou prosíš, nemáš pro co žít. Připadáš si jako bys byl z jiný planety a hledáš cestu jak se dostat domů zpět. Zbejvá ti jen jedno řešení, který proud stoky nezmění. Láká tě neznámo ostrých hran a stačí jenom jeden řez. Jedný noci v šeru hajzlu hledá únik ze svý hlavy. Všechno špatně, prostoupil sebou, na zem padnul a dodýchal.
3.
I WANNA BUY A WIG-WAM. WANNA LIVE IN WOODS. EAT SOME FORREST STRAWBERRIES. TERRIBLE ARE MOMENTS WHEN I FEEL THE PAINFUL TRUTH THAT I´M THE SAME MOTHERFUCKER AS YOU. MY MIND IS BROKEN. I DON´T WANNA BE FOREVER TRAPPED AS ANOTHER LOST NOT HAPPY CONSUMER.
4.
Tradiční 02:07
Tradiční pohled na svět, tradiční způsob žití, tradiční výklad - kdo jsem já. Pravda je jenom jedna, ta nejdůležitější. Blbej je kdo to neuznává. Kdo vám dal to právo říkat co je normální!? Tolerance pro vás zřejmě výraz neznámý. Splynout s davem - tím jen pohřbíš identitu svou, no a podpoříš tu show. Jenomže já jsem chtěl bejt trochu jinej než vy. Byl jsem a taky vždycky budu proti vám. Vidím vám to na očích. Jsem ten špatnej, jsem ten hřích, jsem stroj, co nechce pracovat. Odmítl jsem kejvat hlavu za konzumního rytmu, v tradicích názor pochovat.
5.
Look I´m down, falling into grave. In loving memory...of our acid truth. Choose your way. How good you can be? More than you can say, sky´s not only blue. Many times I´m alone against the wall, against all fucking system toys. Its my war, its my fight. I need some answers to the question who the fuck am I. In my hands are two pills - In the first is window in the second are closed doors. What you want, what you need. Are you ready for your neverending freedom call?
6.
No tak jsem tady a dýchám, tedy žiju, ikdyž smysl nevidím. Mříže kolem mně mi naznačí můj osud, který stejně neřídím. Injekce a testy. Už jsem z toho magor, jsem legálně týranej a tak to má bejt, aby nějaká děfka zpyšněla z mý podstaty. Co když tahle kosmetika bude závadná? Radši to zkusím já. Proč bys si měl ničit svojí kůži žiletkou, co není vyzkoušená...Jako by se stalo, na všechno jsem já. Padnu za tvůj přepych, abys měl lepší den. Smrt je totiž můj jediný sen. Řekni svoje ne a jednou provždy ne. Bojkot týrání nevinnejch! Tak lidi popojděte o krok vpřed, neznalost neomlouvá říkam hned. Řešení rozumný se nenajde. Uź vidím jejich úsměv až uvidí svoji pýchu v plamenech...
7.
APL 02:21
NEMÁME ČAS HLEDAT SI DŮVOD. NEMÁME CHUŤ NASLOUCHAT VÁM. NEMÁME HLAD. ZUBY NÁS BOLÍ. NEMÁME NIC. FRĆÍME, JEDEM DÁL.
8.
Právo 02:39
Zase jednou pravda vyšla na povrch. Samozřejmě nikdo za nic nemůže. Zase lidskost utržila těžkej dluh. Oni se však nějak domluví. Zase právo dostalo na hubu, aby ty informace neviděla veřejnost. A ty prachy si svoje místo najdou, oni se nějak domluví. Mediální podpora státu, síla, co vyrve kostře vnitřnosti. Zveřejnit, nevyřešit, rychle odvést pozornost. Právo - mají na to právo. Právo na to ničit naše názory. Copak ty si nechceš zůžit obzory. A co ty války, ty tomu věříš? Můžeš a nemusíš, stejně hovno pochopíš, jó naše mozky mají na špagátech sdělovací prostředky. Kdo za to může? Samozřejmě společnost, argument letitej, co podlýhá době. Kdo ji však tvoří, jó kámo bingo, Je těžký pochopit, že problém je i v tobě? Inhaluj - přefiltruj - konzumuj, vždyť co na tom je, no a pak uvidíš, že prostě žádný právo neexistuje.
9.
Frkin´story 02:03
Proti sobě, kvůli tobě. V týhle době vyhni se zlobě. V hlavě zmatek, jak malej spratek máš. Vždycky nejvíc, za každou cenu - To nejde brácho. Naředit mozek - na to přece máš. Vydim tohle stádo a jde to mimo mě. Nechci slyšet a nechci vidět šeď. Nějakej pud by bodnul, ten sebezáchovy. Dneska možná, zejtra vážně ne. Jenže já chci cejtit se jak král. Nakopat to svinstvo do mě. Fuck off tahle společnost. Stvořil jsem si vlastní normy. To mi sedí. Je to dost. Jenom jedna věc mi nejde, pochopit to nejvyšší patro s názvem konec. Tak zase nikdy nikde. Zdar.

about

Recorded in studio Kdyně by Václav Váchal
DIY CDr, MCr in 2005.

credits

released January 1, 2005

Music and lyrics: BACHI

BACHI - vocals, guitars, bass (part of 9)
DEJFFFF - guitar (2, 7, 9)
DR - bass
PALMA - drums, scream (7)

Recorded in studio Kdyně by Václav Váchal
Produced by Václav Váchal
Sound by Václav Váchal

Thanks: Václav Váchal, rodičům Davida a Bachiho, Bachi starší za dopravu.

license

tags

about

TARAS BULLBA Plzeňský, Czech Republic

contact / help

Contact TARAS BULLBA

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like TARAS BULLBA, you may also like: