We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

2002 - TARASOVI MIKROBY - demo

by TARAS BULLBA

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      95 CZK

     

1.
Punks not dead, punks not dead, punks not ever dead.
2.
11223 01:27
Hodně lidí říká mi, že punk už nežije. Myslim si, že pankáč je hned všechny zabije. Nesnášim já tyhle řeči. Já miluju punk. Nechme ale rychle řečí - ubalíma skunk. 11223 punk je živej, kde jsi ty. Každej pankáč zabije toho, co řek nežije. Seru na komerci, já hudbu dělám rád. Když se vám bude líbit, budu strašně rád, ale nejdu do řady - do komerční šou. Jako blbý Offspring, fakt no no. 11223...
3.
Punklife 02:36
Až jednou dojde síla a nebudeme hrát. Budem se v prachách topit a na starosti srát. Holky bez podprsenek, budou nás milovat. Punk-rock, skejt a tráva. Tak to mam rád. Budeme se bavit, budeme se smát. Od začátku až do konce s životem se prát. Až nám dojde síla, zahulíme zas. Vychutnej si s náma punk-rockovej čas. Až skončí naše dráha, až skončí ten náš čas. Punk-rock mi v srdci zbyde. Punk-rock je spása spás. Až budou sčítat hříchy, ty zmrdi zeshora. Budem se tomu tlemit, ale dem do pekla.. Budeme se bavit... Až budem v pekle kalit, ažoěcobudou řvát. Možná se budem nudit. Začneme zase hrát. Ten svůj punk do vás hrnout a na starosti srát. Svůj punk-rockovej život. Mám kurva rád!! Budeme se bavit..
4.
Holy man 02:47
Everybody wanna be a holy man I gotta be... He has nothing, only puppet. Holy evil down. Mama no, daddy too. Only fucking clown.
5.
Melodie 02:20
Já říkám, melodie nikoho nezabije. Bez ní by to byla velká utopie. Holky mi nedají, tak radši potají smotnu si špeka a jdu spát. Ženský sou zkurvený, maj to převrácený. Stejně, bych s nima mrdal rád. Tak aspoň melodie... Jsem ňák nadržený, psychicky zřízený, za ten akt cokoliv bych dal. Mý dětský představy vzbuzují obavy. Zahulim, abych radši spal. Tak aspoň..
6.
Feťák 00:54
To, co tě dostalo na kolena. S jehlou v žíle na hajzlu, fakt trapná scéna. Hajzl poblitej - běží ti čas. Byls tady včera a dneska´s tu zas. Výčitky rodičů, neměls je rád. Kámoše ztratils a teď blíží se kat. Z tvýho života zbyl ti jen sen. Pomalu blíží se poslední den. Smažko, fuck off.
7.
Hulení není legální a tak o něm nezpíváme, my si jenom povídáme. Hulení není legální a radši si špeka dám. Furt nám cpou do hlavy, jejich blbý mravy. Chceme trávu kouřit, chceme po svým žít. Jsou nás plný davy, známe svoje stavy. Respektujte naší věc a bude nám líp. Co je na tom, že se blbě tlemíme? Proč to před všema zakrývat musíme??

about

7 song demo
thanks to this record we´ve got an opportunity to play a first official TARAS BULLBA gig

credits

released May 6, 2002

PALMÍK - bicí
BACHI - kytara, zpěv

2 copies on recorded tape (my copy MAXELL 90)

license

tags

about

TARAS BULLBA Plzeňský, Czech Republic

contact / help

Contact TARAS BULLBA

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like TARAS BULLBA, you may also like: